AZ ÖKOMÉDIA ÜGYNÖKSÉG

Azért vagyunk, hogy segítsük az üzleti vállalkozását
kreatív ötleteinkkel, innovatív megoldásainkkal!

Weboldal, Facebook, Instagram, Youtube, landing page, programajánló – jegyértékesítés, affiliate partner program, hűségkártya program, webshop, PR, SEO, Google ADS, lokális marketing, CRM, automatizált folyamatok, kompetencia felmérés.

Segítünk megérteni e szavak jelentését, és felmérni, kiválasztani vállalkozásod számára a legjobb eredményeket hozó megjelenési csatornákat.

Hogy miben különbözünk más cégektől?
Kiváló rálátásunk van az összefüggések kezelésére és logikusan építjük fel kampányaidat.

Kitöltöm az igényfelmérő űrlapot!

Milyen lehetőségeket nyújtunk?

Megnézem az összes terméket, szolgáltatást >

KIEMELT MÉDIAFELÜLETEINK

2020-03-30T14:51:42+02:00

MINDENAMIKENDER.HU

Az oldal célja, hogy széles körben bemutassuk azokat az alternatív lehetőségeket, amelyek globális megoldást jelenthetnek az ökológiai lábnyomunk csökkentésére. A kender, mint például építészeti, táplálkozási, ruházati és gyógyászati alapanyag bemutatása mellett átfogó tartalmakat nyújtunk a különböző ökoépítészeti megoldásokról, vagy például azokról a technológiai újdonságokról, amelyek Földünk megóvásának céljából lettek megalkotva. Ezen ismereteken keresztül Te magad is egészségesebb, élhetőbb környezetet teremthetsz magadnak és Családod részére!

2020-04-09T12:31:13+02:00

EPITOKMAGAZIN.HU

Egy oldal azoknak, akik tenni akarnak a tisztább, környezettudatosabb jövőért! Az építőkmagazin segít eligazodni a különböző ökoépítészeti alternatívák között, valamint bemutatja azokat a technológiákat, amelyekkel költséghatékony, egyszerű, egészséges, természetbarát otthon teremthető! Legyen szó kenderházról, vályogházról, szalmaházról, faházról vagy más ökoépületről, az építőkmagazinban választ találsz felmerülő kérdéseidre!

2020-03-30T15:03:07+02:00

LOVASOK.HU

A Lovasok.hu Magyarország és Kelet-Európa piacvezető lovas portálja. Több százezres nagyságrendű, folyamatosan bővülő cikkgyűjteményünk garantálja a rendszeresen visszatérő Olvasóink lankadatlan figyelmét. Oldalunkon átlagosan napi 10.000, havi körülbelül 80.000 visszatérő egyedi látogató van. A Lovasok.hu prémium célközönsége olyan állatbarát, környezettudatos emberek, akik aktívan érdeklődnek a sportok, utazások, egészséges életmód iránt és akiket akár Te is hatékonyan szólíthatsz meg termékeddel/szolgáltatásoddal!