PR cikk megjelenési lehetőségek

A marketing egyik fontos eszköze a PR cikk megjelenítés. Egy jól megírt PR cikkel nem csak webhelyforgalom növekedés érhető el, hanem hírnév és vásárlói bizalom is építhető. Ezen felül a jól átgondolt, releváns, magas page rank-el rendelkező oldalakon történő tartalomkihelyezés a keresőmarketing stratégiád erősítésében is kiemelkedő segítséget jelent.

Rajtunk keresztül elérhető célközönség

Állatbarát

Állattartás, takarmányozás, állategészség, állattartóknak szóló temrékek/szolgáltatások.

Természetkedvelő

Sportolás, túrázás, szállások, természetjárást szolgáló termékek/szolgáltatások.

Egészségtudtos

A helyes táplálkozást, egészséges életmódot támogató termékek/szolgáltatások.

Ökotudatos

Ökoépítészet, környezetbarát témák, technikai megoldások, termékek/szolgáltatások.

Választható felületeink

A Lovasok.hu Magyarország és Kelet-Európa piacvezető lovas portálja. Több százezres nagyságrendű, folyamatosan bővülő cikkgyűjteményünk garantálja a rendszeresen visszatérő Olvasóink lankadatlan figyelmét. Oldalunkon átlagosan napi 10.000, havi körülbelül 80.000 visszatérő egyedi látogató van. A Lovasok.hu prémium célközönsége olyan állatbarát, környezettudatos emberek, akik aktívan érdeklődnek a sportok, utazások, egészséges életmód iránt és akiket akár Te is hatékonyan szólíthatsz meg termékeddel/szolgáltatásoddal!

A Mindenamikender.hu célja, hogy széles körben bemutassuk azokat az alternatív lehetőségeket, amelyek globális megoldást jelenthetnek az ökológiai lábnyomunk csökkentésére. A kender, mint például építészeti, táplálkozási, ruházati és gyógyászati alapanyag bemutatása mellett átfogó tartalmakat nyújtunk a különböző ökoépítészeti megoldásokról, vagy például azokról a technológiai újdonságokról, amelyek Földünk megóvásának céljából lettek megalkotva. Ezen ismereteken keresztül Te magad is egészségesebb, élhetőbb környezetet teremthetsz magadnak és Családod részére!

Az Epitokmagazin.hu azoknak szól, akik tenni akarnak a tisztább, környezettudatosabb jövőért! Az építőkmagazin segít eligazodni a különböző ökoépítészeti alternatívák között, valamint bemutatja azokat a technológiákat, amelyekkel költséghatékony, egyszerű, egészséges, természetbarát otthon teremthető! Legyen szó kenderházról, vályogházról, szalmaházról, faházról vagy más ökoépületről, az építőkmagazinban választ találsz felmerülő kérdéseidre!

Pilisiprovence.hu

Válaszd profi PR cikk írás, lektorálás szolgáltatásunkat!

Nem tudod, hogyan ragadd meg az Olvasó figyelmét? Milyen stílusban írj? Egyáltalán milyen típusú cikkre van szükséged? Sok évnyi tudással, több ezer cikkel a hátunk mögött jól tudjuk, melyek azok a tartalmi elemek, amelyekkel a legnagyobb hatás váltható ki az Olvasókból. Válaszd cikkíró, szövegíró szolgáltatásunkat és segítünk, hogy a cikked a kívánt hatást eredményezze!

Áraink

PR cikk megjelenítés

80000Ft+Áfa/cikk
  • 1 db cikk kihelyezés
  • 1 db Facebook megosztás az oldalhoz kapcsolódó Facebook oldalon.

PR cikk írás

15000Ft+Áfa/300 szó
  • 1 db PR cikk megírása jogtiszta képpel
  • Hosszabb terjedelmű tartalom esetén kérd egyedi ajánlatunkat!

Kiemelési lehetőségek

Kiemelt Képes megjelenés a Főoldali ajánlódobozokban (határozatlan ideig felhasználható) – 39.800 Ft+Áfa/ kiemelés (garantált 1 héttel)

Kiemelt NAGY Képes megjelenés a Főoldali MENÜ ajánlójában (határozatlan ideig felhasználható) – 59.900 Ft+Áfa/ kiemelés (garantált 1 héttel)