Inspired by excellence & innovation

We offer a wide range of high quality of teaching and extra-curricular activities.

2020-03-30T14:51:42+02:00

MINDENAMIKENDER.HU

Az oldal célja, hogy széles körben bemutassuk azokat az alternatív lehetőségeket, amelyek globális megoldást jelenthetnek az ökológiai lábnyomunk csökkentésére. A kender, mint például építészeti, táplálkozási, ruházati és gyógyászati alapanyag bemutatása mellett átfogó tartalmakat nyújtunk a különböző ökoépítészeti megoldásokról, vagy például azokról a technológiai újdonságokról, amelyek Földünk megóvásának céljából lettek megalkotva. Ezen ismereteken keresztül Te magad is egészségesebb, élhetőbb környezetet teremthetsz magadnak és Családod részére!

2020-04-09T12:31:13+02:00

EPITOKMAGAZIN.HU

Egy oldal azoknak, akik tenni akarnak a tisztább, környezettudatosabb jövőért! Az építőkmagazin segít eligazodni a különböző ökoépítészeti alternatívák között, valamint bemutatja azokat a technológiákat, amelyekkel költséghatékony, egyszerű, egészséges, természetbarát otthon teremthető! Legyen szó kenderházról, vályogházról, szalmaházról, faházról vagy más ökoépületről, az építőkmagazinban választ találsz felmerülő kérdéseidre!

2020-03-30T15:03:07+02:00

LOVASOK.HU

A Lovasok.hu Magyarország és Kelet-Európa piacvezető lovas portálja. Több százezres nagyságrendű, folyamatosan bővülő cikkgyűjteményünk garantálja a rendszeresen visszatérő Olvasóink lankadatlan figyelmét. Oldalunkon átlagosan napi 10.000, havi körülbelül 80.000 visszatérő egyedi látogató van. A Lovasok.hu prémium célközönsége olyan állatbarát, környezettudatos emberek, akik aktívan érdeklődnek a sportok, utazások, egészséges életmód iránt és akiket akár Te is hatékonyan szólíthatsz meg termékeddel/szolgáltatásoddal!

Join Over 500,000 Students Enjoying Avada Education Now

Become Part of Avada University to Further Your Career.